lauantai 23. tammikuuta 2010

Intia

Olisi pitanyt uskoa sita kannista intialaista miesta joka tuli viereeni istumaan kun odotin Kaisaa ja Ipia Bombayn lentokentalla. Kannisen intialaisen miehen mukaan KAIKKI kusettavat intiassa, ja ovat vain rahan perassa. Taman herran kanssa olisi varmasti syntyny paljon syvallisia keskusteluita, mutta istuttuani 26 tuntia lentokoneessa ja 5 tuntia lentokentan passintarkastuspisteessa kuuntelemassa samoja kysymyksia uudestaan ja uudestaan siita miksi haluan tulla intiaan, niin jotenkin ei ollu fiilista.

Mutta sitten Kaisa ja Ipi onneksi saapuivatkin. Otin kaisan hellaan syleilyyni ja kattelin Ipia miehekkaasti. Oli ollut Kaisaa suuri ikava.

Nyt ollaan Goalla, mutta pari sanaa Bombaysta> ensivaikutelma oli> hirvea paskalaava ja kalja on huonoa. Ja kaikki ihmiset kusettaa. Mutta ei voi tuomita ihan heti. pitaa kayda viela uudestaan.
Niin eli nyt siis ollaanGoalla. Ei ihan taysin ainakaan tama ranta vastaa ennakkoluulujani Goasta. Suhteellisen rauhallinen ranta, muutama ihminen yleensa, mukavaa porukkaa. Nyt en jaksa enempaa kirjotella, kun tultiin tosiaan eilen illalla, eika olla taalla keretty muutakun syoda, nukkua ja kayda aamu-uinnilla.

anteeksi kirjotusvirheet sun muut. en jaksa panostaa kirjottamiseen nyt. (enka osaa).

terveisia. nyt syomaan!

1 kommentti:

  1. Haloo Markus,
    Ei voi tollee pitaa yli viikkoa taukoa matkakertomuksessa.. Nyt on jo 8 pvaa menny ilman paivityksia, tahtoo kuulla lisaa!!
    Nimimerkilla; innokas tatisi

    VastaaPoista