tiistai 19. tammikuuta 2010

back to BKK

Nyt takaisin bangkokissa. hyvä autoreissu oli kyllä. ynt on kiire lentokentälle ja intiaan joten laitan paremmalla ajalla pitempää tekstiä ja kuvia.

Noniin. Eli oli mukava autoreissu. Kilometreja tuli varmasti paljon. Kaytiin uimassa vesiputouksilla, grillattiin makkaraa ja ajettiin autolla. Kaytiin myos salaisessa kaupungissa mita ei ole edes kartalla. Siella oli valtava luola, jonka kiertaminen kesti n 3 tuntia. Salaisessa kaupungissa oli myos paljon kuumia lahteita, ja uima-allas jonka vesi tuli suoraan kuumasta lahteesta. Oli mukavaa. Tosiaan kilometreja tuli paljon, ja autossa tuli istuttua valilla pitkiakin aikoja. Mutta ei kylla voinut valittaa, koska maisemat olivat upeita ja vieressa oli kokoajan kylmalaukku taynna olutta ja ruokaa. Ainiin kaytiin myos thaimaan korkeimmalla vuorella, siella tuli vilu. Ostin myos uuden valkoisen paidan, mutta sotkin sen heti rottaan.

1 kommentti:

  1. Intiassa ilmeisesti olette nyt. Kuvia taalla vaan odottellaan ja vahan silleen ensitunnelmia. Sorry ett talleen ahdistelen, mutt kun omaa lomaa viela odottelen joten teidan kertomukset kannattelee siihen asti:) Voikaa hyvin!
    T Ninni

    VastaaPoista